Jā, vari jebkurā brīdī izdzēst vai deaktivizēt saiti savā kontā, ja tā vairs nav nepieciešama.
Jā, vari jebkurā brīdī izdzēst vai deaktivizēt saiti savā kontā, ja tā vairs nav nepieciešama.